• Na vijf succesvolle edities vindt de volgende Culture at the Beach plaats in 2017.  Binnenkort vindt U hier en op de website meer informatie.

Culture at the Beach

Cultuur voor het goede doelLions Club Zandvoort organiseert voor de zesde keer in samenwerking met Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem en een aantal exclusieve  Beachclubs : Culture at the Beach 2017.

U kiest de Beach Club waar u de hele avond verblijft. Drie artiesten zullen om de beurt bij u langs komen voor een optreden. Culture at the Beach biedt naast deze unieke optredens een 3-gangen diner. Deze Diner Show is een geweldig avondje uit voor u, uw vrienden en relaties. Meer informatie over dit unieke evenement is te vinden op de website.