• Het was 2 september 2019 weer een fantastische golfdag met de 19e editie van de Lions Zandvoort Golf Trophy. Mooi weer, een vol veld golfers, een heerlijk diner en prachtige prijzen. Het heeft dit jaar € 26.000 voor het goede doel opgeleverd! Voor alle informatie en foto’s van deze dag: scroll naar beneden en klik op “2019”.

Golf Trophy

Informatie

Ieder jaar organiseert Lionsclub Zandvoort de Lions Zandvoort Golf Trophy. Op de prachtige Kennemer Golf & Country Club wordt gestreden om de prachtige prijzen en eeuwige roem. Waar vele jaren tijdens de KLM Dutch Open grote prestaties werden verricht, speelt u met uw zakenrelaties, collega’s, vrienden of familie voor het goede doel.

Tijdens deze volledig verzorgde golfdag kunt u niet alleen genieten van 18 adembenemende holes, maar worden u en uw flightgenoten ook voorzien van koffie, lunch, borrel en diner. Met deelname aan deze compleet verzorgde golfdag steunt u en uw bedrijf onze Stichting Lions Helpen Kinderen. De Stichting Lions Helpen Kinderen ondersteunt projecten voor kansarme kinderen in de regio, landelijk en in het buitenland.

Voor de winnaars staan mooie prijzen te wachten, mogelijk gemaakt door onze sponsors. Daarnaast is er een loterij met vele prachtige prijzen en een veiling van enkele unieke veiling items.

Elk jaar wordt de Lions Zandvoort Golf Trophy vastgelegd op de gevoelige plaat door een professionele fotograaf. Zo heeft u altijd de foto’s van deze dag als souvenir.

Waar hebben we het op 2 september 2019 voor gedaan

De aan Lions Club Zandvoort gelieerde Stichting Lions Helpen Kinderen, heeft voor dit jaar een speciaal goed doel uitgezocht. Namelijk de Edwin van der Sar Foundation (http://www.edwinvandersarfoundation.nl).  De Edwin van der Sar Foundation realiseert projecten ter ondersteuning van o.a. kinderen en jongeren met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie.

De opbrengst zal worden gebruikt voor de organisatie van OUDER KIND DAG. Dit betreft een dag voor kinderen met hersenletsel, hun broers/zussen en hun ouders. Deze kinderen zijn ‘te goed’ voor methyl-onderwijs en ‘te slecht’ voor het reguliere onderwijs. Het hersenletsel zorgt voor achterstand bij opleiding- en opleidingsniveau maar vooral is de sociaal-emotionele kloof enorm. Met buitensluiting en isolement als gevolg. Op deze Ouder Kind Dag krijgen de kinderen sport-aanbod onder deskundige begeleiding. En ouders workshops en kennisdeling.

Meedoen!

U wordt met uw bedrijf uitgenodigd om mee te doen aan deze exclusieve golfdag op een van de mooiste banen van Nederland.
Op 2 september 2019 wordt de 19e editie gespeeld. De kosten per flight voor de geheel verzorgde dag voor 4 personen bedraagt € 1.195,-.
Meedoen? Vul dan hieronder het inschrijfformulier in (vanaf 30 april 2019).
Na uw inschrijving ontvangt u snel een bericht over uw deelname.

Inschrijven van een bedrijfsflight voor de Golf Trophy van 2 september 2019.

Gegevens van het bedrijf

* Bedrijfsnaam:

Adres:

Postcode:

Plaats:

Gegevens contactpersoon

* Naam contactpersoon:

Tel.nummer (vast):

* Tel.nummer (mobiel):

Opmerkingen / vragen / wensen:

Opgave van de teamleden van uw flight

Klik deze button om de gegevens van uw team(leden) op te geven